Nieuws

Herstart

Herstart van de internetpagina Kiel-Windeweer.nl

Door een samenloop van omstandigheden is de site van Kiel-Windeweer geruime tijd uit de lucht geweest. Twee leden van de VPBK pakken de draad weer op. De rubrieken Nieuws, Activiteiten en Organisaties worden geactualiseerd en vanaf nu ook bijgehouden. Uw bijdragen zijn van harte welkom. U kunt daarvoor het format op de betreffende pagina’s gebruiken, maar een berichtje kan ook. In dat geval plaatst de redactie uw bijdrage.

De overige rubrieken zullen in de loop van de tijd worden gevuld, gewijzigd of vervangen. Heeft u suggesties dan horen/lezen wij dat graag.

 

Heeft u een idee voor een nieuwsbericht voor op de website, dan kunt u een zelf geschreven artikel insturen. Druk op de knop en ga naar het formulier waarmee u een nieuwsbericht kan insturen. Deze zal dan worden beoordeeld door de redactie.

Op zaterdag 22 juni 2024 gooien wij de deuren wagenwijd open voor een dag vol plezier en ontdekkingen bij het bedrijfspand van de H.S. GROEP B.V., gelegen aan de dorpsstraat 2 te Zuidlaarderveen. Maak kennis en bewonder de diversiteit van onze bedrij
Tocht om de Noord deelnemers op 28 september 2024 in Kiel-Windeweer.