Nieuws

22 JUNI 2024 – OPEN HUIS H.S. AGRI

Op zaterdag 22 juni 2024 gooien wij de deuren wagenwijd open voor een dag vol plezier en ontdekkingen bij het bedrijfspand van de H.S. GROEP B.V., gelegen aan de dorpsstraat 2 te Zuidlaarderveen. Maak kennis en bewonder de diversiteit van onze bedrij

🌟MAAK KENNIS MET DE WERELD ACHTER H.S. AGRI🌟

Op zaterdag 22 juni 2024 gooien wij de deuren wagenwijd open voor een dag vol plezier en ontdekkingen bij het bedrijfspand van de H.S. GROEP B.V., gelegen aan de dorpsstraat 2 te Zuidlaarderveen. Maak kennis en bewonder de diversiteit van onze bedrijven: H.S. Agri, H.S. Akkerbouw, H.S. Werkt, Hamstone Bouw, VABO Bestrating & Hamstone bouwmanagement.

📆 WANNEER: Zaterdag 22 juni 2024, vanaf 10:00 uur

📍 WAAR: Dorpsstraat 2, Zuidlaarderveen

🔍 WAT KUN JE VERWACHTEN?

  • Verken de innovatieve wereld van agrarische machines van agrarisch transport- & loonbedrijf H.S. AGRI.
  • Ontdek de projecten en technologieën van H.S. AKKERBOUW, H.S. WERKT, Hamstone Bouw, VABO Bestrating & Hamstone Bouwmanagement.
  • Maak kennis met onze collega’s en ons machinepark.
  • Laat je verrassen door de verschillende activiteiten en attracties op ons terrein.
  • Neem deel aan rondleidingen door ons bedrijfsgebouw.
  • Kom eten en drinken op ons gezellige bedrijfsterrein.
  • We sluiten af met een muzikaal feestje in onze loods.

Mis deze unieke kans niet om de (agrarische) innovaties van onze bedrijven te ervaren en oog in oog te staan met onze transport- & landbouwmachines. Breng je vrienden en familie mee, want deze dag belooft niet alleen informatief, maar ook inspirerend en plezierig te zijn!

👉 SAVE THE DATE!

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen op zaterdag 22 juni 2024 voor deze onvergetelijke feestdag vol informatie, gezelligheid en verrassingen!

Heeft u een idee voor een nieuwsbericht voor op de website, dan kunt u een zelf geschreven artikel insturen. Druk op de knop en ga naar het formulier waarmee u een nieuwsbericht kan insturen. Deze zal dan worden beoordeeld door de redactie.

Tocht om de Noord deelnemers op 28 september 2024 in Kiel-Windeweer.
Ook dit jaar weer een paasvuur in Kiel-Windeweer