Online Kanaal

Nieuws

Dorpswebsite Vernieuwd!

Kielster vlag
De redactie heeft een ‘online kanaal’ opgezet waar Kielsters elkaar eenvoudig kunnen vinden, nieuwsberichten kunnen plaatsen en evenementen op de agenda kunnen zetten.

Net zoals het Kieldiep is de dorpswebsite een belangrijk¬† ‘kanaal’ dat de inwoners van Kiel-Windeweer met elkaar- en met de rest van de wereld verbindt. Het afgelopen halfjaar is er gewerkt aan een nieuwe geactualiseerde website en inmiddels is de oude website site hiermee vervangen. De redactie heeft een ‘online kanaal’ opgezet waar Kielsters elkaar eenvoudig kunnen vinden, nieuwsberichten kunnen plaatsen en evenementen op de agenda kunnen zetten. Gebruiksvriendelijkheid en goede aansluiting op de mogelijkheden die sociale media bieden was de belangrijkste factor in het ontwerpproces.

Heeft u een idee voor een nieuwsbericht voor op de website, dan kunt u een zelf geschreven artikel insturen. Druk op de knop en ga naar het formulier waarmee u een nieuwsbericht kan insturen. Deze zal dan worden beoordeeld door de redactie.