Activiteiten

Kerstroute Kiel-Windeweer

Georganiseerd door Kerstroute Kiel-Windeweer
A5-kerstroute.jpg
Datum:
11/12/2021
Tijd:
10:00
Locatie:
Pop-up winkeltjes door gehele dorp
Tijdens de kerstroute wordt Kiel-Windeweer in het weekend van 11 en 12 december omgetoverd in een kerstsfeer. Snuisteren tussen brocante en curiosa, genieten van kunst en eten en drinken. Een evenement bij mensen thuis, met een knusse sfeer!

Wie doet mee met de Kerstroute Kiel-Windeweer 2021?

Dit jaar organiseren we weer de Kerstroute. Een evenement waarbij we ons dorp in het weekend van 11 en 12 december in een kerstsfeer willen omtoveren. Dat kan niet zonder jullie!

We willen een evenement zijn waar je samenkomt om te kijken en genieten van mooie kunst. Waar je kunt snuisteren tussen brocante en curiosa. Waar je samen geniet van al het lekkere eten en drinken dat Kiel-Windeweer te bieden heeft. Een evenement bij mensen thuis, met een knusse sfeer. Een evenement dat warmte en gezelligheid biedt en voor iedereen toegankelijk is.

Om dit te bereiken is het van belang dat er veel deelnemers zijn. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter we een gezellige kerstsfeer in het dorp kunnen maken. Naast de gebruikelijke pop-up-winkeltjes willen we het daarom dit jaar breder trekken. Kerstknutselen voor kinderen, een koor die kerstliederen ten gehore brengt, een kerststal, en een hop-on hop-off voertuig dat door het dorp rijdt, de bruggen die verlicht zijn. Ideeën hebben we genoeg. Nu hebben we jullie nodig! We zijn op zoek naar mensen die willen helpen, maar ook naar locaties waar een koor kan optreden, een kerststal kan staan of een pop-up winkel kunnen herbergen voor mensen die thuis geen plek hebben.

Dus ben je een kunstenaar? Schilder je? Fotografeer je? Wil je je creaties tonen en/of verkopen? Verkoop je brocante, wil je bezoekers laten genieten van je lekkernijen? Of wil je als vrijwilliger op een andere manier een bijdrage leveren? Aarzel je of je een bijdrage kan leveren of wil je overleggen, neem contact met ons op en laat het ons weten. En als je al weet dat je mee wilt doen, geef je op.

Laten we met het hele dorp een gezellige, levendige kerstroute organiseren!

Meer info
A5-kerstroute.jpg
Meer info

Heeft u een activiteit dat op de website kan worden geplaatst, druk dan op de knop en ga naar het formulier waarmee u een activiteit kan insturen. Deze zal dan worden beoordeeld door de redactie.