Kerstroute 2019

Kerstroute Kiel-Windeweer 2019 ( za 7dec + zo 8 dec )

Voor de 19e keer wordt er dit jaar door vele enthousiaste Kielsters weer de Kerstroute georganiseerd. In het mooie Kiel-Windeweer verschijnen er zo vlak voor de feestdagen overal kleine gezellige pop-up winkeltjes. Twee dagen lang een toeristische trekpleister in december die jaarlijks door bezoekers van heinde en verre wordt bezocht.

Flyer-PDF

Glinsterende kerstdecoraties en veel lekkers om van te smullen

Aan weerskanten van het Kieldiep zijn op verschillende locaties pop-up winkeltjes te vinden met brocante, kerstdecoraties, kerststukjes, een winter BBQ van natuurvlees in een boerenschuur, ponyritjes voor de kleintjes, fotografie en schilderkunst. Alles in een gezellige Kerstsfeer. Dat maakt een rondje door het karakeristieke Kiel-Windeweer zeker de moeite waard!

Geen zin in winkelen? Geniet u liever van wat meer rust? In dat geval kunt u bij de diverse knusse eettentjes neerstrijken voor een kopje koffie, chocolademelk, glühwein, gebak, naar live muziek luisteren of ergens een hapje eten.

Wanneer

De Kerstroute wordt gehouden op zaterdag 7 en zondag 8 december aanstaande van 10.00 – 17.00 uur. Je herkent de Kerstlocaties aan de vlaggen langs de weg. 

Geef een reactie

 • Facebook feed van de pagina over kiel-windeweer.

  1 year ago

  Langs de vossenburcht liggen suikerbieten bult waar het plastic aan een kant los is gewaaid. Wie weet van welke boer dit land is om hem te waarschuwen.

  2 years ago

  Dorp zonder naam?

  2 years ago
  Nieuwjaarsduik 2018

  Fotos ontvangen van Fotogaaf,
  Gert en Anita Lammersma.

  3 years ago
  Mudrun-2017

  Fotos gemaakt door fotogaaf

  3 years ago
  Mudrun-2016

  Mudrun-2016

  4 years ago

  Vervolg Dorpsbelevingsonderzoek

  Op 1 juni, aansluitend op de jaarvergadering van de VPBK, organiseren we een interactieve avond over de uitkomsten van het dorpsbelevingsonderzoek.

  Waarom ... See more

  8 years ago

  Meer info over Kiel-Windeweer op: http://www.kiel-windeweer.nl

  8 years ago
  Naamloos album

  Vlag van Kiel-Windeweer